Tmavé pozadí

Infinidat oznamuje SSA Express

Pavel Pokorný
Pavel Pokorný 21. 12. 2023
Infinidat oznamuje SSA Express

All-Flash výkon z hybridního pole. SSA Express je ideální pro ty, kdo vyžadují rychlý přístup aplikací k flash úložišti z hybridního pole s nízkou latencí pro klíčové aplikace. SSA Express garantuje 100% „read cache hit“ vašim aplikacím!

SSA Express je inovativní technologie od společnosti Infinidat, která přináší novou úroveň funkcionality a výkonu pro hybridní úložiště InfiniBox®. Využívá sílu unikátní softwarově definované architektury pro úložiště a umožňuje konfiguraci solid-state pole (SSA) s vlastním dedikovaným flash úložištěm přímo uvnitř InfiniBox. To znamená, že můžete sloučit všechny vaše aplikace a zátěže do InfiniBoxu, včetně těch, které vyžadují all-flash pole (AFA), a to prostřednictvím aktivace SSA Express. S SSA Express můžete dále zkombinovat výhody konsolidace zátěží a zároveň zajistit rychlé odezvy s nízkou latencí pro klíčové aplikace, vše uvnitř hybridní platformy InfiniBox. SSA Express může poskytnout až 320 TB úložného prostoru SSD uvnitř vašeho InfiniBoxu. 

SSA Express je ideální pro ty, kdo potřebují rychlý přístup aplikací s nízkou latencí k flash úložišti z hybridního pole pro klíčové aplikace. Firmy již nemusí uvažovat o nákupu samostatného a odděleného flash pole pro podporu výkonu určitých aplikací a mohou s důvěrou sloučit všechny zátěže do InfiniBoxu. Není třeba pořizovat samostatné pole pro některé z vašich all-flash zátěží, což snižuje provozní náklady na plochu, energii a chlazení!

SSA Express poskytuje obdobné funkce jako 100% solid-state platforma InfiniBox SSA II, využívající výhody patentované technologie Neural Cache a datových služeb jako replikace a snapshoty. SSA Express je spravován stejným způsobem a pomocí totožných nástrojů jako úložiště v InfiniBoxu, vše prostřednictvím stejných správců rozhraní.

SSA Express je poskytován prostřednictvím aktualizace softwaru InfuzeOS (7.3) bez dodatečných nákladů v rámci podpory. SSA Express je k dispozici pro většinu stávajících systémů InfiniBox spolu s novými vylepšenými hybridními platformami InfiniBox.

Screenshot 2023-09-19 at 10.24.42.png

Detailní informace lze nalézt na adrese https://www.infinidat.com/en/blog/ssa-express-guaranteed-all-flash-experience-infiniboxr.

Pavel Pokorný
Pavel Pokorný 21. 12. 2023